WoshMCHoodni-1 – Копие
Днес в студиото на NEXT TV при Роро, на едно място ще гостуват – любимеца на всички от VIP Brother, с пиперлив език – Wosh MC, заедно с Feel, гласовете на Изток – Hoodini, Kriminal, винаги младия Honn Kong и невероятно сексапилните – Djane Lil Mama и Djane Nora Gold, които са сред номинираните в третите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2015.

Броени часове преди да се качат на сцената на 359 ROOM (Yalta club), изпълнителите ще разкрият пред Роро вълнуват ли се от номиниациите си и какво очакват от наградите.

Предаването се очертава изключително интересно, защото с толкова и различни изпълнители в него – винаги може да очаквате изненади и интересни моменти.

След гостуването в NEXT TV, изпълнителите ще се преместят в 359 ROOM, в Yalta Club, където ще може да ги видите и чуете на 359 HIP HOP OFFICIAL PRE-PARTY#3. На партито ще бъде специален гост и Боби Ваклинов, а на сцената ще видите секси мацките от Free Dance Agency.

Както знаете, Wosh MC ще се бори в категория – Най-добро MC за 2014.

Honn Kong и „Рапсодия“- са номинирани в 359 HIP HOP AWARDS 2015 в категория за Най-добър албум за 2014 година.
Hoodini е цели три номиниции за Най-добър рапър за 2014, Най- добър албум за 2014 година, Най-добър музикален продуцент/Beatmaker за 2014 г и заедно с Криминал взимат участие и в колаборацията – “Кой те излъга” на Tr1ckmusic, номинирана в – Най-добра хип хоп колаборация за 2014 година.

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>